Gavetips: bilder av barnebarna

Gavetips

Koselig gave til besteforeldre

Barn er som regel veldig kreative, og liker godt å gi bort gaver de har laget selv. Og stolte besteforeldre synes det er veldig koselig å få gaver som barnebarna har laget! Mange i besteforeldregenerasjonen er også opptatt av årets gang, og en fargerik og koselig årskalender vil være en flott gave for dem!

Flere steder får man nå kjøpt kalendere med blanke ark for kreativ utfoldelse. Du kan også søke på internett etter gratis og enkle varianter som du kan skrive ut selv på din fargeskriver. De blanke kalenderene kan brukes til å la barna lage egne og helt unike årskalendere til besteforeldrene. Barnet kan bruke de blanke arkene til å fingermale, tegne, male eller dekorere på andre måter på. Man kan også lime inn bilder i tillegg til “kunsten” i kalenderene. Bare fantasien setter grenser for hva barna kan klare å lage. Det kan være lurt å be barna prøve å uttrykke årstidene og hver måneds egenart i kalenderen.

Årskalender er en gave som passer godt som julegave, da alle trenger å skifte ut kalenderen på nyåret! Å lage egne kalendere vil være en artig førjulsaktivitet for hele familien. Et annet alternativ er å bestille rene fotokalendere med fine bilder av barnebarna.

Legg igjen en kommentar