Gavetips: personlig gave

Gavetips

Gavetips til alle som kjører bil

Mange bruker mye tid i bilen, enten i forbindelse med jobb eller fordi de har bil som hobby. Å kjøpe en bilrelatert gave er for disse like relevant som å skulle kjøpe noe de kan bruke i hjemmet! En gave som kan brukes til bilen kan også være nyttig for de som bare bruker bilen for å komme seg fra A til B. Bil er til glede, og ofte irritasjon, for de fleste av oss!

Gaver finnes også her i de fleste prisklasser. Aller billigst er en enkel Wunderbaum til råneren eller en skikkelig god isskrape til mor. Mange vil sette pris på en kaffeavtale med f.eks en bensinstasjon slik at de kan få rykende fersk kaffe på vei til jobben. Hvis din venn har en eldre bil og trenger noe mer å varme seg på, kan det være en idé å gi en kupevarmer i gave! En fin CD kan også varme godt på lange bilturer og er et personlig gavetips som passer både til bilen og ellers.

For den som kjører mye, har dårlig retningssans eller bare liker å ha teknologien på plass, kan en GPS være et godt gavetips hvis du vil legge litt penger i gaven. Om du da ikke vil ta den helt ut og gi en bil i gave i år!

Kommentarer er skrudd av for Gavetips til alle som kjører bil
Gavetips

En koselig, personlig hjemmelaget gave

Noe av det koseligste som finnes er å få en hjemmelaget gave som noen har lagt tid og omtanke i. Et godt gavetips er å gi noen en krukke med hjemmebakte småkaker! Det er en personlig,  rimelig og smakfull gave som nok blir tatt godt i mot!

Du trenger en stor krukke, den kan godt være gjennomsiktig. Sett et fint bånd på krukken, eller lag dine egne etiketter som du limer på. Det kan du gjøre enkelt, eller du kan lage et ordentlig kunststykke om du er av den kreative typen! Sett gjerne et morsomt navn på krukken eller pynt den med et sitat eller et visdomsord som passer til anledningen.

Hvis du ikke allerede har en favorittoppskrift på småkaker, finnes det mange gode oppskrifter på internett. Husk bare at du må lage kakene små nok til at det blir plass til mange av de i krukken! Det er mange muligheter dersom du heller vil lage noe annet – hva med å f.eks lage din egne karameller, drops eller puncheboller?

Det er et supert gavetips til de som har alt fra før! Dersom du liker å bake, så trenger du ikke vente til jul eller bursdag for å gi en slik gave! Den kan du gi når som helst hvis noen rundt deg trenger en oppmuntring eller en ekstra oppmerksomhet i hverdagen.

Kommentarer er skrudd av for En koselig, personlig hjemmelaget gave
Gavetips

Gavetips til en student!

For mange unge vil det være en brå overgang å flytte hjemmefra for å studere. I tillegg til trangt matbudsjett for de som lever på studentøkonomi, kan det også være en utfordring å skulle lage sin egen mat. En oppskriftsbok vil kanskje være en perfekt gave til en student som skal greie seg uten hjelp fra dine matkunster?

De fleste oppskrifter er i dag å finne på internett, men en personlig oppskriftsbok vil inneholde mottakerens favorittretter. I tillegg er det en omsorgsfull gave som oser av omtanke, noe som alltid er godt å ta med seg på ferden ut i den store verden for en ung student.

For å lage en personlig oppskriftsbok kjøper du en bok med blanke ark med fint omslag, f.eks en tom scrapbook. Skriv inn dine egne oppskrifter med pen håndskrift, eller ta utskrift fra datamaskinen. For å gjøre gaven litt mer spennende kan du skrive ut illustrasjonsbilder fra internett og lime inn disse. Husk at det bør være matretter som ikke koster for mye eller som tar for lang tid å lage.

PS: Det kan være lurt å la oppskriften på yndlingsretten være din egen hemmelighet, så studenten har noe spesielt å glede seg til når de kommer hjem i helger og ferier!

Kommentarer er skrudd av for Gavetips til en student!