Gavetips: symbolsk gave

Gavetips

Gavetips til ungdom

Når man skal kjøpe gaver til ungdom eller tenåringer, kan det være lurt å gi et gavekort. Da kan de selv velge noe de ønsker seg eller har behov for.

Dersom man er ute etter noe litt mer spesifikt, er det lurt å gi et gavekort på en musikk og-filmkjede eller et sted hvor de selger dataspill. Man får også  kjøpt gavekort på diverse nettsteder hvor man kan laste ned musikk til f.eks iPod eller MP3-spiller.

For mange ungdommer vil også et gavekort på parfymeri falle i smak, og det gjelder for mange unge gutter såvel som jenter! På parfymeriene selger de ikke bare parfymer, men også hudpleie, deodorater, sminke og hårpleieprodukter. Dette er produkter som de fleste ungdommer liker å kjøpe selv! Tenåringsjenter vil også sette pris på gavekort på en av butikkjedene som selger tilbehør og accessories, som f.eks hårpynt og smykker, man kan også gi ungdom billetter til eller gavekort på kulturopplevelser, som f.eks kino, teater eller konserter.

Dessverre pleier gavekort å komme i kjedelige konvolutter og hvor mye penger du har valgt å spandere på mottakeren står trykket på kortet. Om du vil gi bort noe mer enn et vanlig gavekort så ta en titt på Wishbox! En Wishbox er en gaveeske som inneholder en katalog med spennende opplevelser samt et gavekort som gir mottakeren mulighet til å velge en av opplevelsene fra katalogen. Fordelen med Wishbox er at du får en flott ferdig innpakket gaveekse å gi bort samt at det ikke står noen pris på gavekortet. Mottakeren ser kun alle de spennende opplevelsene de kan velge mellom, den perfekte opplevelsesgave!

Kommentarer er skrudd av for Gavetips til ungdom