Gavetips: gave til studenten

Gavetips

Gavetips til en student!

For mange unge vil det være en brå overgang å flytte hjemmefra for å studere. I tillegg til trangt matbudsjett for de som lever på studentøkonomi, kan det også være en utfordring å skulle lage sin egen mat. En oppskriftsbok vil kanskje være en perfekt gave til en student som skal greie seg uten hjelp fra dine matkunster?

De fleste oppskrifter er i dag å finne på internett, men en personlig oppskriftsbok vil inneholde mottakerens favorittretter. I tillegg er det en omsorgsfull gave som oser av omtanke, noe som alltid er godt å ta med seg på ferden ut i den store verden for en ung student.

For å lage en personlig oppskriftsbok kjøper du en bok med blanke ark med fint omslag, f.eks en tom scrapbook. Skriv inn dine egne oppskrifter med pen håndskrift, eller ta utskrift fra datamaskinen. For å gjøre gaven litt mer spennende kan du skrive ut illustrasjonsbilder fra internett og lime inn disse. Husk at det bør være matretter som ikke koster for mye eller som tar for lang tid å lage.

PS: Det kan være lurt å la oppskriften på yndlingsretten være din egen hemmelighet, så studenten har noe spesielt å glede seg til når de kommer hjem i helger og ferier!

Kommentarer er skrudd av for Gavetips til en student!