Gavetips: gave til mannen

Gavetips

Gavetips til far

Det kan være en utfordring å kjøpe gave til far i huset. Men sannheten er at mange menn liker nyttige gaver, og at å få verktøy nesten er som å få et leketøy for slike menn! Dette er et gavetips som ikke bare passer til far i huset, det kan passe like godt til en ung mann eller en handy dame. Det er ikke bare profesjonelle håndverkere som setter pris på å ha utstyret i orden!

Alle husholdninger trenger en god verktøykasse, som inneholder et minimum av det som trengs for å kunne utføre småreparasjoner og utbedringer selv. Du kan selvsagt kjøpe en verktøykasse som allerede er fylt med verktøy. Men dersom du vil være sikker på at det blir en perfekt gave, kan du kjøpe en tom verktøykasse. Denne fyller du med basisverktøy som hammer og spiker, tommestokk, skrutrekkere, sag og vater. Du trenger ikke å fylle den helt opp, du kan supplere med mer flere leketøy til verktøykassen ved andre anledninger!

Dersom han allerede har en komplett verktøykasse, kan du undersøke om det er noen typer elektriske verktøy han kunne hatt bruk for, f.eks en batteridrevet drill , stikksag eller en slipemaskin.

Ved å gi en slik gave til mannen i huset viser du at du setter pris på hans nevenyttige og praktiske ferdigheter! Og at det er en nyttig ting kan ingen komme fra. 🙂

Kommentarer er skrudd av for Gavetips til far