Gavetips: wishbox

Gavetips

Gavetips til den kulturelt interesserte

Kino er en kulturell opplevelse som de fleste nordmenn er godt kjent med og setter pris på. Når du kjøper gavekort på kino kan de vanligvis fylles opp med den summen du ønsker å gi. Dermed er det mulig å gi mange gode kinoopplevelser i gave hvis du synes det er litt lite med bare en film.

Men det er ikke bare kino du kan gi gavekort på når du skal kjøpe gave til en som liker kulturelle opplevelser. Både Den Norske Opera og ballett, samt de fleste teater, selger gavekort til sine forestillinger. Du får også kjøpt gavekort til en rekke museer og hos kunstgallerier. Eller er det kanskje en konsert, en revy eller et standupshow som din gavemottaker kunne hatt glede av? Mulighetene er mange når du skal kjøpe gave til de som er interessert i kunst og kultur. Du vil finne noe som passer til alle aldersgrupper, også til barn.  De fleste ønsker seg flere fine kulturopplevelser – det er en gave som alle vil sette pris på å få, bare du treffer på mottakerens smak og interessefelt.

Er du litt usikker på hva du skal kjøpe billetter til, eller om den dagen du tenkte å kjøpe billetter til passer for mottakeren så kjøp en Wishbox Kunst & Kultur opplevelsesgave. Wishbox inneholder en guide og et betalingskort. Den som får en Wishbox kan selv velge hva, når, hvor og eventuelt med hvem gaven skal nytes. Kunst & kultur kategorien er for den som elsker å benytte seg av Norges underholdnings- eller kunnskapstilbud. Gavene inneholder et mangfoldig utvalg kurs, konserter, teater- og danseforestillinger, klubbkvelder, sang- og filmopplevelser.

Kommentarer er skrudd av for Gavetips til den kulturelt interesserte
Gavetips

Gavetips til ungdom

Når man skal kjøpe gaver til ungdom eller tenåringer, kan det være lurt å gi et gavekort. Da kan de selv velge noe de ønsker seg eller har behov for.

Dersom man er ute etter noe litt mer spesifikt, er det lurt å gi et gavekort på en musikk og-filmkjede eller et sted hvor de selger dataspill. Man får også  kjøpt gavekort på diverse nettsteder hvor man kan laste ned musikk til f.eks iPod eller MP3-spiller.

For mange ungdommer vil også et gavekort på parfymeri falle i smak, og det gjelder for mange unge gutter såvel som jenter! På parfymeriene selger de ikke bare parfymer, men også hudpleie, deodorater, sminke og hårpleieprodukter. Dette er produkter som de fleste ungdommer liker å kjøpe selv! Tenåringsjenter vil også sette pris på gavekort på en av butikkjedene som selger tilbehør og accessories, som f.eks hårpynt og smykker, man kan også gi ungdom billetter til eller gavekort på kulturopplevelser, som f.eks kino, teater eller konserter.

Dessverre pleier gavekort å komme i kjedelige konvolutter og hvor mye penger du har valgt å spandere på mottakeren står trykket på kortet. Om du vil gi bort noe mer enn et vanlig gavekort så ta en titt på Wishbox! En Wishbox er en gaveeske som inneholder en katalog med spennende opplevelser samt et gavekort som gir mottakeren mulighet til å velge en av opplevelsene fra katalogen. Fordelen med Wishbox er at du får en flott ferdig innpakket gaveekse å gi bort samt at det ikke står noen pris på gavekortet. Mottakeren ser kun alle de spennende opplevelsene de kan velge mellom, den perfekte opplevelsesgave!

Kommentarer er skrudd av for Gavetips til ungdom