Gavetips: hjemmelaget gave

Gavetips

Gavetips til kjæresten

Dette er en gave som du ikke trenger å bruke mye penger på, men som allikevel vil bli høyt verdsatt. Du må være villig til å gi av deg selv, men sjansen er stor for at gaven vil styrke forholdet og at du også vil få mye glede ut av den selv. Gaven passer til både kvinner og menn. For hvem liker vel ikke å få en deilig og avslappende massasje av sin kjære i blant? Et perfekt julegavetips til din kjæreste, samboer, kone eller mann!

Du kan lage et delikat kort eller et hjemmelaget dekorert ark med klippekort på massasjetimer utført av deg selv. Du kan for eksempel låve at du skal gi han eller henne en massasje ti ganger i løpet av året. Det er morsomt å lage små kort eller lapper som mottakeren må løse inn for å få massasjen. Mottakeren står fritt til å selv velge når disse kupongene kan brukes.

Et godt gavetips til kjæresten er å kjøpe en deilig massasjeolje og legge ved gaven.  Massasjeoljer som er tilsatt eteriske oljer gir en deilig lukt og sies å ha spesielle virkninger på kroppen. Tror du han eller henne har mest behov for en oppkvikkende eller beroligende olje? Velg en som passer din partners behov. Når du gir en olje i tillegg til kupongene blir gaven konkret, samtidig som mottakeren har mange deilige stunder å se fram mot.

Kommentarer er skrudd av for Gavetips til kjæresten
Gavetips

En koselig, personlig hjemmelaget gave

Noe av det koseligste som finnes er å få en hjemmelaget gave som noen har lagt tid og omtanke i. Et godt gavetips er å gi noen en krukke med hjemmebakte småkaker! Det er en personlig,  rimelig og smakfull gave som nok blir tatt godt i mot!

Du trenger en stor krukke, den kan godt være gjennomsiktig. Sett et fint bånd på krukken, eller lag dine egne etiketter som du limer på. Det kan du gjøre enkelt, eller du kan lage et ordentlig kunststykke om du er av den kreative typen! Sett gjerne et morsomt navn på krukken eller pynt den med et sitat eller et visdomsord som passer til anledningen.

Hvis du ikke allerede har en favorittoppskrift på småkaker, finnes det mange gode oppskrifter på internett. Husk bare at du må lage kakene små nok til at det blir plass til mange av de i krukken! Det er mange muligheter dersom du heller vil lage noe annet – hva med å f.eks lage din egne karameller, drops eller puncheboller?

Det er et supert gavetips til de som har alt fra før! Dersom du liker å bake, så trenger du ikke vente til jul eller bursdag for å gi en slik gave! Den kan du gi når som helst hvis noen rundt deg trenger en oppmuntring eller en ekstra oppmerksomhet i hverdagen.

Kommentarer er skrudd av for En koselig, personlig hjemmelaget gave