Gavetips: gavekort

Gavetips

Gavetips til den kulturelt interesserte

Kino er en kulturell opplevelse som de fleste nordmenn er godt kjent med og setter pris på. Når du kjøper gavekort på kino kan de vanligvis fylles opp med den summen du ønsker å gi. Dermed er det mulig å gi mange gode kinoopplevelser i gave hvis du synes det er litt lite med bare en film.

Men det er ikke bare kino du kan gi gavekort på når du skal kjøpe gave til en som liker kulturelle opplevelser. Både Den Norske Opera og ballett, samt de fleste teater, selger gavekort til sine forestillinger. Du får også kjøpt gavekort til en rekke museer og hos kunstgallerier. Eller er det kanskje en konsert, en revy eller et standupshow som din gavemottaker kunne hatt glede av? Mulighetene er mange når du skal kjøpe gave til de som er interessert i kunst og kultur. Du vil finne noe som passer til alle aldersgrupper, også til barn.  De fleste ønsker seg flere fine kulturopplevelser – det er en gave som alle vil sette pris på å få, bare du treffer på mottakerens smak og interessefelt.

Er du litt usikker på hva du skal kjøpe billetter til, eller om den dagen du tenkte å kjøpe billetter til passer for mottakeren så kjøp en Wishbox Kunst & Kultur opplevelsesgave. Wishbox inneholder en guide og et betalingskort. Den som får en Wishbox kan selv velge hva, når, hvor og eventuelt med hvem gaven skal nytes. Kunst & kultur kategorien er for den som elsker å benytte seg av Norges underholdnings- eller kunnskapstilbud. Gavene inneholder et mangfoldig utvalg kurs, konserter, teater- og danseforestillinger, klubbkvelder, sang- og filmopplevelser.

Kommentarer er skrudd av for Gavetips til den kulturelt interesserte
Gavetips

Gavetips til kjæresten

Dette er en gave som du ikke trenger å bruke mye penger på, men som allikevel vil bli høyt verdsatt. Du må være villig til å gi av deg selv, men sjansen er stor for at gaven vil styrke forholdet og at du også vil få mye glede ut av den selv. Gaven passer til både kvinner og menn. For hvem liker vel ikke å få en deilig og avslappende massasje av sin kjære i blant? Et perfekt julegavetips til din kjæreste, samboer, kone eller mann!

Du kan lage et delikat kort eller et hjemmelaget dekorert ark med klippekort på massasjetimer utført av deg selv. Du kan for eksempel låve at du skal gi han eller henne en massasje ti ganger i løpet av året. Det er morsomt å lage små kort eller lapper som mottakeren må løse inn for å få massasjen. Mottakeren står fritt til å selv velge når disse kupongene kan brukes.

Et godt gavetips til kjæresten er å kjøpe en deilig massasjeolje og legge ved gaven.  Massasjeoljer som er tilsatt eteriske oljer gir en deilig lukt og sies å ha spesielle virkninger på kroppen. Tror du han eller henne har mest behov for en oppkvikkende eller beroligende olje? Velg en som passer din partners behov. Når du gir en olje i tillegg til kupongene blir gaven konkret, samtidig som mottakeren har mange deilige stunder å se fram mot.

Kommentarer er skrudd av for Gavetips til kjæresten
Gavetips

Gavetips til ungdom

Når man skal kjøpe gaver til ungdom eller tenåringer, kan det være lurt å gi et gavekort. Da kan de selv velge noe de ønsker seg eller har behov for.

Dersom man er ute etter noe litt mer spesifikt, er det lurt å gi et gavekort på en musikk og-filmkjede eller et sted hvor de selger dataspill. Man får også  kjøpt gavekort på diverse nettsteder hvor man kan laste ned musikk til f.eks iPod eller MP3-spiller.

For mange ungdommer vil også et gavekort på parfymeri falle i smak, og det gjelder for mange unge gutter såvel som jenter! På parfymeriene selger de ikke bare parfymer, men også hudpleie, deodorater, sminke og hårpleieprodukter. Dette er produkter som de fleste ungdommer liker å kjøpe selv! Tenåringsjenter vil også sette pris på gavekort på en av butikkjedene som selger tilbehør og accessories, som f.eks hårpynt og smykker, man kan også gi ungdom billetter til eller gavekort på kulturopplevelser, som f.eks kino, teater eller konserter.

Dessverre pleier gavekort å komme i kjedelige konvolutter og hvor mye penger du har valgt å spandere på mottakeren står trykket på kortet. Om du vil gi bort noe mer enn et vanlig gavekort så ta en titt på Wishbox! En Wishbox er en gaveeske som inneholder en katalog med spennende opplevelser samt et gavekort som gir mottakeren mulighet til å velge en av opplevelsene fra katalogen. Fordelen med Wishbox er at du får en flott ferdig innpakket gaveekse å gi bort samt at det ikke står noen pris på gavekortet. Mottakeren ser kun alle de spennende opplevelsene de kan velge mellom, den perfekte opplevelsesgave!

Kommentarer er skrudd av for Gavetips til ungdom
Gavetips

Gavetips til friluftsmennesket

Når man skal kjøpe en gave er det viktig å tenke gjennom hva slags person mottakeren er, og om han faktisk vil komme til å ta i bruk gaven du tenker på å kjøpe. Mange nordmenn setter stor pris på å være ute i naturen, og disse vil også bli glad for å få en gave som oppmuntrer til utendørsaktiviteter.

Alle årstidene byr på forskjellige muligheter for friluftsmennesker. Her er noen gavetips til friluftsentusiasten:

– Telt. Dersom personen er glad i å være på langtur i naturen, men ikke har telt, er dette en perfekt gave. Han vil endelig få mulighet til å oppleve naturen etter at mørket siger på.
– Sovepose. En god sovepose er fint å ha, særlig for de som liker å campe ute på vinteren!
– Gode fjellsko. Suppler gjerne med gnagsårplaster til den første turen!
– En god tursekk.
– Kikkert. Flott gave for de som beveger seg i naturen, og vil se nærmere på dyr og fugleliv, eller kanskje bare få et bedre kikk på utsikten.
– Stormkjøkken.
– Turkniv.
– Termos.
– Fiskestang eller annet fiskeutstyr.
– Ullundertøy til vinterturene.
– Gavekort på sportsbutikk.
– Hodelykt.
– En bok av Lars Monsen til inspirasjon!

Hvis ingen av disse tipsene er den perfekte gave for deg, så håper jeg allikevel jeg har fått i gang noen tanker rundt alle mulighetene som finnes når du skal kjøpe en gave til turmennesker!

Kommentarer er skrudd av for Gavetips til friluftsmennesket
Gavetips

Gavetips til småbarnsforeldre

Mange småbarnsforeldre har en hektisk hverdag, og det kan være vanskelig å finne tid til å pleide både parforholdet og seg selv i tidsklemma. Hvis du spør småbarnsforeldre hva de ønsker seg mest, vil svaret ofte være mer tid og mer overskudd.

Så hvorfor ikke gi det til dem i gave? Hvis du er glad i unger, så vil foreldre med små barn sette stor pris på at du tilbyr deg å passe barna noen timer slik at de får litt tid for seg selv. Mange av de vil bruke tiden til å bare slappe av eller rett og slett sove!

Hvis du vil gjøre litt ekstra stas på dem kan du gi de et gavekort på en opplevelse som de kan nyte sammen. Noen forslag er kinobilletter, middag på en rolig restaurant, eller hva med å sørge for totalt avslapning ved å gi de et gavekort på spa? Mens foreldrene slapper av, kan du bruke tiden på å leke og kose deg med ungene! Om foreldrene selv bare vil slappe av hjemme kan du jo ta med barna på kino eller noe annet spennende!

Hvis det er en familie du er glad i, kan du lage et hjemmelaget klippekort på barnevakt og gi dem til jul. Løfte om barnepass , for eksempel ti ganger i løpet av året som kommer, blir nok satt pris på av en sliten småbarnsforelder!

Kommentarer er skrudd av for Gavetips til småbarnsforeldre
Gavetips

Den perfekte venninnegave

Har du en god venninne som snart har bursdag, eller som du bare har lyst til å gi en ekstra oppmerksomhet?

Noen liker å gi gavekort på spa, men en billigere og kanskje like god idé er å ta en selvpleiekveld hjemme hos en av dere! Inviter henne gjerne hjem til deg, slik at du kan være hennes vertinne og varte henne opp!

Kjøp en kurv, og fyll den med alt dere trenger for en skikkelig venninnekveld med hjemmespa. Noen tips til hva du kan fylle kurven med er ansiktsmasker, ansiktskrem, fotbadolje, bomull, neglelakk, hårbånd, eterisk olje osv.  Du kan også kjøpe inn en god te, frisk frukt eller grønnsaker med dip som dere kan kose dere med. Eller hva med å handle inn ingredienser til en god smoothie? For å gjøre kvelden enda bedre kan du i tillegg legge ved noen deilige duftlys for å skape en koselig stemning! Om dere ikke foretrekker å bare skravle, kan du kjøpe eller leie en god jentefilm. Et flott gavetips til din venninne!

Noen ganger er det å legge til rette for å kose seg sammen den beste gaven for å vise at man setter pris på hverandre! Men fyll gjerne gavekurven med ting hun kan ta med hjem og kose seg med etterpå!

Ha en koselig kveld!

Kommentarer er skrudd av for Den perfekte venninnegave
Gavetips

En morsom gave til barn!

De fleste barn i Norge får haugevis av gaver til bursdag og jul, ofte så mange at de nesten ikke har hverken tid eller plass til å leke med alt de får! Det kan derfor være en god idé å gi noe annet enn de vanlige lekene. Et godt gavetips til barn er å gi gavekort på en dag på lekeland!

Opplevelsesgaver er morsomt å få for mennesker i alle aldre. På et lekeland er det mye gøy å finne på for barna. Der kan de utfolde seg fritt i fysisk lek, ofte i fargerike omgivelser, i hoppeslott, sklier, ballrom, trampoliner osv. De fleste lekeland har også en kafé hvor man kan få kjøpt mat og drikke.

De siste årene har det kommet lekeland i de fleste norske byer av en viss størrelse, og sannsynligheten er stor for at det finnes et ikke så langt unna. Gaven passer særlig godt til barn i alderen 2-10 år.

Pris på en inngangsbillett til lekeland ligger vanligvis på rundt 100 kroner. Husk også å kjøpe en billett til mor eller far, da det ofte er påkrevd at barn kommer i følge med en voksen. Voksenbilletter er vanligvis noe billigere. Du kan også vurdere om du skal gi en virkelig verdifull gave til barnet – din egen tid! Kjøp en billett til deg selv og bli med på lekeland da vel! Barn setter stor pris på voksne som har tid til å leke med dem!

Kommentarer er skrudd av for En morsom gave til barn!