Gavetips: den perfekte gave til mannen

Gavetips

Den perfekte gave til mannen!

Veldig mange menn er mer eller mindre fotballinteresserte. Selv om din mann ikke er av de med sesongkort til stadion, er det gode muligheter for at han vil sette pris på å få oppleve en skikkelig fotballkamp fra tribunen! Her får du en perfekt gavetips for den fotballinteresserte mannen!

Hvis du vil gi den fotballinteresserte mannen er minneverdig gave bør du få tak i minst to billetter til en kamp hvor favorittlaget spiller, helst på hjemmebane. For å overraske han, sier du ikke noe om gaven før kampdagen. Da kan du møte han i døra iført en supporterskjorte, et skjerf eller lignende. Ha gjerne noen øl liggende klare i kjøleskapet når han kommer hjem. Dersom du selv ikke greier å være entusiastisk nok for fotball til å bli med på kampen, så gir du bort den andre billetten til en av hans kamerater som vil kunne dele mannens opplevelse på en positiv måte. Husk at du må avtale med kameraten på forhånd – og be han holde på hemmeligheten!

Et annet godt tips er å gå sammen med et vennepar. Allier deg med ei venninne, og legg en plan for hvordan dere kan overraske mennene i deres liv. Si at dere skal møtes for middag hjemme hos en av dere, men still kampklare når mennene kommer!

Dersom mannen fyller rundt år eller du virkelig vil slå på stortromma, kan du bestille en tur til f.eks England for å se favorittlaget spille! Menn liker også å bli overrasket med spennende opplevelser!

Kommentarer er skrudd av for Den perfekte gave til mannen!