Gavetips: gavetips til kamerat

Gavetips

Gavetips til kameraten!

Det kan være vanskelig å finne på et godt gavetips til en kamerat. Menn har ofte en større tendens enn damer til å mene at de har alt de trenger! Det kan være greit å ha et alternativ til slips eller en flaske whiskey når man skal kjøpe gave til en kamerat. 🙂 Her får du et tips til en opplevelsesgave utenom det vanlige!

Gokart er en artig og fartsfylt opplevelse som passer for alle. Å kjøre gokart er noe helt annet enn å kjøre en vanlig bil.  Å sitte fem cm overbakken med hjelm, kjøredress og hansker mens man suser avgårde er en herlig opplevelse! Denne opplevelsesgaven egner seg til mange anledninger, f.eks bursdagsfeiring, utdrikningslag og på firmaarrangement. Det er spesielt morsomt dersom dere er mange som gjør det sammen.

Gokartbaner finnes rundt omkring i hele landet. Det er en aldersgrense på 15 år for å kjøre Gokart i Norge, men noe steder har de også kidkart som barn over 5 år kan prøve! Dette er altså et gavetips som også passer for barn som liker kjøretøy, fart og spenning! Og de finnes det mange av!

Gokartene har meget gode kjøreegenskaper, og det blir lagt stor vekt på sikkerheten. Prisene varierer i forhold til hvor mange dere er og hvor lenge dere vil kjøre.

Kommentarer er skrudd av for Gavetips til kameraten!