Gavetips: kulturelle opplevelser

Gavetips

Gavetips til den kulturelt interesserte

Kino er en kulturell opplevelse som de fleste nordmenn er godt kjent med og setter pris på. Når du kjøper gavekort på kino kan de vanligvis fylles opp med den summen du ønsker å gi. Dermed er det mulig å gi mange gode kinoopplevelser i gave hvis du synes det er litt lite med bare en film.

Men det er ikke bare kino du kan gi gavekort på når du skal kjøpe gave til en som liker kulturelle opplevelser. Både Den Norske Opera og ballett, samt de fleste teater, selger gavekort til sine forestillinger. Du får også kjøpt gavekort til en rekke museer og hos kunstgallerier. Eller er det kanskje en konsert, en revy eller et standupshow som din gavemottaker kunne hatt glede av? Mulighetene er mange når du skal kjøpe gave til de som er interessert i kunst og kultur. Du vil finne noe som passer til alle aldersgrupper, også til barn.  De fleste ønsker seg flere fine kulturopplevelser – det er en gave som alle vil sette pris på å få, bare du treffer på mottakerens smak og interessefelt.

Er du litt usikker på hva du skal kjøpe billetter til, eller om den dagen du tenkte å kjøpe billetter til passer for mottakeren så kjøp en Wishbox Kunst & Kultur opplevelsesgave. Wishbox inneholder en guide og et betalingskort. Den som får en Wishbox kan selv velge hva, når, hvor og eventuelt med hvem gaven skal nytes. Kunst & kultur kategorien er for den som elsker å benytte seg av Norges underholdnings- eller kunnskapstilbud. Gavene inneholder et mangfoldig utvalg kurs, konserter, teater- og danseforestillinger, klubbkvelder, sang- og filmopplevelser.

Kommentarer er skrudd av for Gavetips til den kulturelt interesserte