Gavetips: shopping

Gavetips

Den perfekte gave til henne

En storbyferie er fantastisk gave til kvinnen i ditt liv! Dersom hun er den urbane typen vil hun sette stor pris på de opplevelser og muligheter det vil gi å utforske en ny storby, og om hun er mer landlig av seg vil du kunne gi henne en spennende opplevelse utenom det vanlige! Alternativene er mange – hva med en langhelg i en europeisk storby som f.eks  Roma, Lisboa, Berlin, Riga eller London, eller en lengre reise til f.eks New York?

Når dere setter dere på flyet er alt duket for en romantisk getaway som dere kan fylle med alt dere måtte ønske. Hva med å bare utforske byen, oppleve dens serverdigheter, spise deilige middager på eksotiske restauranter, ta et dagspa, gå på konserter eller teater på kvelden. Eller finne en vakker park hvor kan ha piknik eller bare vandre rundt hånd i hånd, en perfekt gave til henne. Det enkle er ofte det beste! Kanskje du til og med kunne tenke deg å være med henne på shopping? Det er veldig stor sannsynlighet for at hun vil sette pris på det!

Det viktigste er at dere skaper gode opplevelser og fine minner sammen – så ta med kamera og dokumenter reisen. Bilder er fine å se tilbake på i perioder med mange grå hverdager, og kan være grunnlag for mange framtidige gaveideér!

Kommentarer er skrudd av for Den perfekte gave til henne