Gavetips: småbarnsforeldre

Gavetips

Gavetips til småbarnsforeldre

Mange småbarnsforeldre har en hektisk hverdag, og det kan være vanskelig å finne tid til å pleide både parforholdet og seg selv i tidsklemma. Hvis du spør småbarnsforeldre hva de ønsker seg mest, vil svaret ofte være mer tid og mer overskudd.

Så hvorfor ikke gi det til dem i gave? Hvis du er glad i unger, så vil foreldre med små barn sette stor pris på at du tilbyr deg å passe barna noen timer slik at de får litt tid for seg selv. Mange av de vil bruke tiden til å bare slappe av eller rett og slett sove!

Hvis du vil gjøre litt ekstra stas på dem kan du gi de et gavekort på en opplevelse som de kan nyte sammen. Noen forslag er kinobilletter, middag på en rolig restaurant, eller hva med å sørge for totalt avslapning ved å gi de et gavekort på spa? Mens foreldrene slapper av, kan du bruke tiden på å leke og kose deg med ungene! Om foreldrene selv bare vil slappe av hjemme kan du jo ta med barna på kino eller noe annet spennende!

Hvis det er en familie du er glad i, kan du lage et hjemmelaget klippekort på barnevakt og gi dem til jul. Løfte om barnepass , for eksempel ti ganger i løpet av året som kommer, blir nok satt pris på av en sliten småbarnsforelder!

Kommentarer er skrudd av for Gavetips til småbarnsforeldre