Gavetips: opplevelsesgave

Gavetips

Gavetips til den kulturelt interesserte

Kino er en kulturell opplevelse som de fleste nordmenn er godt kjent med og setter pris på. Når du kjøper gavekort på kino kan de vanligvis fylles opp med den summen du ønsker å gi. Dermed er det mulig å gi mange gode kinoopplevelser i gave hvis du synes det er litt lite med bare en film.

Men det er ikke bare kino du kan gi gavekort på når du skal kjøpe gave til en som liker kulturelle opplevelser. Både Den Norske Opera og ballett, samt de fleste teater, selger gavekort til sine forestillinger. Du får også kjøpt gavekort til en rekke museer og hos kunstgallerier. Eller er det kanskje en konsert, en revy eller et standupshow som din gavemottaker kunne hatt glede av? Mulighetene er mange når du skal kjøpe gave til de som er interessert i kunst og kultur. Du vil finne noe som passer til alle aldersgrupper, også til barn.  De fleste ønsker seg flere fine kulturopplevelser – det er en gave som alle vil sette pris på å få, bare du treffer på mottakerens smak og interessefelt.

Er du litt usikker på hva du skal kjøpe billetter til, eller om den dagen du tenkte å kjøpe billetter til passer for mottakeren så kjøp en Wishbox Kunst & Kultur opplevelsesgave. Wishbox inneholder en guide og et betalingskort. Den som får en Wishbox kan selv velge hva, når, hvor og eventuelt med hvem gaven skal nytes. Kunst & kultur kategorien er for den som elsker å benytte seg av Norges underholdnings- eller kunnskapstilbud. Gavene inneholder et mangfoldig utvalg kurs, konserter, teater- og danseforestillinger, klubbkvelder, sang- og filmopplevelser.

Kommentarer er skrudd av for Gavetips til den kulturelt interesserte
Gavetips

Gavetips til kjæresten

Dette er en gave som du ikke trenger å bruke mye penger på, men som allikevel vil bli høyt verdsatt. Du må være villig til å gi av deg selv, men sjansen er stor for at gaven vil styrke forholdet og at du også vil få mye glede ut av den selv. Gaven passer til både kvinner og menn. For hvem liker vel ikke å få en deilig og avslappende massasje av sin kjære i blant? Et perfekt julegavetips til din kjæreste, samboer, kone eller mann!

Du kan lage et delikat kort eller et hjemmelaget dekorert ark med klippekort på massasjetimer utført av deg selv. Du kan for eksempel låve at du skal gi han eller henne en massasje ti ganger i løpet av året. Det er morsomt å lage små kort eller lapper som mottakeren må løse inn for å få massasjen. Mottakeren står fritt til å selv velge når disse kupongene kan brukes.

Et godt gavetips til kjæresten er å kjøpe en deilig massasjeolje og legge ved gaven.  Massasjeoljer som er tilsatt eteriske oljer gir en deilig lukt og sies å ha spesielle virkninger på kroppen. Tror du han eller henne har mest behov for en oppkvikkende eller beroligende olje? Velg en som passer din partners behov. Når du gir en olje i tillegg til kupongene blir gaven konkret, samtidig som mottakeren har mange deilige stunder å se fram mot.

Kommentarer er skrudd av for Gavetips til kjæresten
Gavetips

Gavetips til ungdom

Når man skal kjøpe gaver til ungdom eller tenåringer, kan det være lurt å gi et gavekort. Da kan de selv velge noe de ønsker seg eller har behov for.

Dersom man er ute etter noe litt mer spesifikt, er det lurt å gi et gavekort på en musikk og-filmkjede eller et sted hvor de selger dataspill. Man får også  kjøpt gavekort på diverse nettsteder hvor man kan laste ned musikk til f.eks iPod eller MP3-spiller.

For mange ungdommer vil også et gavekort på parfymeri falle i smak, og det gjelder for mange unge gutter såvel som jenter! På parfymeriene selger de ikke bare parfymer, men også hudpleie, deodorater, sminke og hårpleieprodukter. Dette er produkter som de fleste ungdommer liker å kjøpe selv! Tenåringsjenter vil også sette pris på gavekort på en av butikkjedene som selger tilbehør og accessories, som f.eks hårpynt og smykker, man kan også gi ungdom billetter til eller gavekort på kulturopplevelser, som f.eks kino, teater eller konserter.

Dessverre pleier gavekort å komme i kjedelige konvolutter og hvor mye penger du har valgt å spandere på mottakeren står trykket på kortet. Om du vil gi bort noe mer enn et vanlig gavekort så ta en titt på Wishbox! En Wishbox er en gaveeske som inneholder en katalog med spennende opplevelser samt et gavekort som gir mottakeren mulighet til å velge en av opplevelsene fra katalogen. Fordelen med Wishbox er at du får en flott ferdig innpakket gaveekse å gi bort samt at det ikke står noen pris på gavekortet. Mottakeren ser kun alle de spennende opplevelsene de kan velge mellom, den perfekte opplevelsesgave!

Kommentarer er skrudd av for Gavetips til ungdom
Gavetips

Gavetips til kameraten!

Det kan være vanskelig å finne på et godt gavetips til en kamerat. Menn har ofte en større tendens enn damer til å mene at de har alt de trenger! Det kan være greit å ha et alternativ til slips eller en flaske whiskey når man skal kjøpe gave til en kamerat. 🙂 Her får du et tips til en opplevelsesgave utenom det vanlige!

Gokart er en artig og fartsfylt opplevelse som passer for alle. Å kjøre gokart er noe helt annet enn å kjøre en vanlig bil.  Å sitte fem cm overbakken med hjelm, kjøredress og hansker mens man suser avgårde er en herlig opplevelse! Denne opplevelsesgaven egner seg til mange anledninger, f.eks bursdagsfeiring, utdrikningslag og på firmaarrangement. Det er spesielt morsomt dersom dere er mange som gjør det sammen.

Gokartbaner finnes rundt omkring i hele landet. Det er en aldersgrense på 15 år for å kjøre Gokart i Norge, men noe steder har de også kidkart som barn over 5 år kan prøve! Dette er altså et gavetips som også passer for barn som liker kjøretøy, fart og spenning! Og de finnes det mange av!

Gokartene har meget gode kjøreegenskaper, og det blir lagt stor vekt på sikkerheten. Prisene varierer i forhold til hvor mange dere er og hvor lenge dere vil kjøre.

Kommentarer er skrudd av for Gavetips til kameraten!
Gavetips

En morsom gave til barn!

De fleste barn i Norge får haugevis av gaver til bursdag og jul, ofte så mange at de nesten ikke har hverken tid eller plass til å leke med alt de får! Det kan derfor være en god idé å gi noe annet enn de vanlige lekene. Et godt gavetips til barn er å gi gavekort på en dag på lekeland!

Opplevelsesgaver er morsomt å få for mennesker i alle aldre. På et lekeland er det mye gøy å finne på for barna. Der kan de utfolde seg fritt i fysisk lek, ofte i fargerike omgivelser, i hoppeslott, sklier, ballrom, trampoliner osv. De fleste lekeland har også en kafé hvor man kan få kjøpt mat og drikke.

De siste årene har det kommet lekeland i de fleste norske byer av en viss størrelse, og sannsynligheten er stor for at det finnes et ikke så langt unna. Gaven passer særlig godt til barn i alderen 2-10 år.

Pris på en inngangsbillett til lekeland ligger vanligvis på rundt 100 kroner. Husk også å kjøpe en billett til mor eller far, da det ofte er påkrevd at barn kommer i følge med en voksen. Voksenbilletter er vanligvis noe billigere. Du kan også vurdere om du skal gi en virkelig verdifull gave til barnet – din egen tid! Kjøp en billett til deg selv og bli med på lekeland da vel! Barn setter stor pris på voksne som har tid til å leke med dem!

Kommentarer er skrudd av for En morsom gave til barn!