Gavetips

En morsom gave til barn!

De fleste barn i Norge får haugevis av gaver til bursdag og jul, ofte så mange at de nesten ikke har hverken tid eller plass til å leke med alt de får! Det kan derfor være en god idé å gi noe annet enn de vanlige lekene. Et godt gavetips til barn er å gi gavekort på en dag på lekeland!

Opplevelsesgaver er morsomt å få for mennesker i alle aldre. På et lekeland er det mye gøy å finne på for barna. Der kan de utfolde seg fritt i fysisk lek, ofte i fargerike omgivelser, i hoppeslott, sklier, ballrom, trampoliner osv. De fleste lekeland har også en kafé hvor man kan få kjøpt mat og drikke.

De siste årene har det kommet lekeland i de fleste norske byer av en viss størrelse, og sannsynligheten er stor for at det finnes et ikke så langt unna. Gaven passer særlig godt til barn i alderen 2-10 år.

Pris på en inngangsbillett til lekeland ligger vanligvis på rundt 100 kroner. Husk også å kjøpe en billett til mor eller far, da det ofte er påkrevd at barn kommer i følge med en voksen. Voksenbilletter er vanligvis noe billigere. Du kan også vurdere om du skal gi en virkelig verdifull gave til barnet – din egen tid! Kjøp en billett til deg selv og bli med på lekeland da vel! Barn setter stor pris på voksne som har tid til å leke med dem!

Kommentarer er stengt.