Gavetips: julegavetips

Gavetips

Gavetips til kjæresten

Dette er en gave som du ikke trenger å bruke mye penger på, men som allikevel vil bli høyt verdsatt. Du må være villig til å gi av deg selv, men sjansen er stor for at gaven vil styrke forholdet og at du også vil få mye glede ut av den selv. Gaven passer til både kvinner og menn. For hvem liker vel ikke å få en deilig og avslappende massasje av sin kjære i blant? Et perfekt julegavetips til din kjæreste, samboer, kone eller mann!

Du kan lage et delikat kort eller et hjemmelaget dekorert ark med klippekort på massasjetimer utført av deg selv. Du kan for eksempel låve at du skal gi han eller henne en massasje ti ganger i løpet av året. Det er morsomt å lage små kort eller lapper som mottakeren må løse inn for å få massasjen. Mottakeren står fritt til å selv velge når disse kupongene kan brukes.

Et godt gavetips til kjæresten er å kjøpe en deilig massasjeolje og legge ved gaven.  Massasjeoljer som er tilsatt eteriske oljer gir en deilig lukt og sies å ha spesielle virkninger på kroppen. Tror du han eller henne har mest behov for en oppkvikkende eller beroligende olje? Velg en som passer din partners behov. Når du gir en olje i tillegg til kupongene blir gaven konkret, samtidig som mottakeren har mange deilige stunder å se fram mot.

Kommentarer er skrudd av for Gavetips til kjæresten
Gavetips

Julegavetips, gi et bladabonnement i gave!

Dette er gaven til den som har alt! Når du gir et abonnement på et blad eller magasin i julegave, gir du en gave som varer lenge. Mottakeren kan glede seg til en dag f.eks hver måned når de vet at favorittbladet vil dumpe ned i postkassen, et supert julegavetips!

Et abonnement på blad er en gave som kan passe for alle. Spekteret av blader som nå finnes på markedet er enormt, mulighetene er langt større enn ukeblader med oppskrifter på mat og strikketøy til bestemor. Du vil finne blader som er egner seg for de som interesserer seg for interiør, sminke og mote, fisking, motor, foreldrerollen, helse , reiseliv og mye, mye mer. Det er bare å velge å vrake mellom abonnement som passer til dine nærmeste. Hva med et illustrert vitenskap abonnement eller et Cosmopolitan årsabonnement? Bladabonnement er også en fin gave å gi til barn, og nå er ikke Donald Duck eneste alternativ!

Når du bestiller abonnement på et blad eller magasin, får du vanligvis også en velkomstgave. Det kan være fint om du får første nummer sendt hjem til deg, slik at du kan gi første nummer og velkomstgave innpakket. Etterpå kan mottakeren glede seg til å få godt lesestoff hjem i sin egen postkasse, og vil ha glede av gaven din i lang tid framover! I tiden før jul har mange blader spesialtilbud på abonnement.

Kommentarer er skrudd av for Julegavetips, gi et bladabonnement i gave!
Gavetips

Koselig gave til besteforeldre

Barn er som regel veldig kreative, og liker godt å gi bort gaver de har laget selv. Og stolte besteforeldre synes det er veldig koselig å få gaver som barnebarna har laget! Mange i besteforeldregenerasjonen er også opptatt av årets gang, og en fargerik og koselig årskalender vil være en flott gave for dem!

Flere steder får man nå kjøpt kalendere med blanke ark for kreativ utfoldelse. Du kan også søke på internett etter gratis og enkle varianter som du kan skrive ut selv på din fargeskriver. De blanke kalenderene kan brukes til å la barna lage egne og helt unike årskalendere til besteforeldrene. Barnet kan bruke de blanke arkene til å fingermale, tegne, male eller dekorere på andre måter på. Man kan også lime inn bilder i tillegg til “kunsten” i kalenderene. Bare fantasien setter grenser for hva barna kan klare å lage. Det kan være lurt å be barna prøve å uttrykke årstidene og hver måneds egenart i kalenderen.

Årskalender er en gave som passer godt som julegave, da alle trenger å skifte ut kalenderen på nyåret! Å lage egne kalendere vil være en artig førjulsaktivitet for hele familien. Et annet alternativ er å bestille rene fotokalendere med fine bilder av barnebarna.

Legg igjen en kommentar