Gavetips: gaven til den som har alt

Gavetips

Julegavetips, gi et bladabonnement i gave!

Dette er gaven til den som har alt! Når du gir et abonnement på et blad eller magasin i julegave, gir du en gave som varer lenge. Mottakeren kan glede seg til en dag f.eks hver måned når de vet at favorittbladet vil dumpe ned i postkassen, et supert julegavetips!

Et abonnement på blad er en gave som kan passe for alle. Spekteret av blader som nå finnes på markedet er enormt, mulighetene er langt større enn ukeblader med oppskrifter på mat og strikketøy til bestemor. Du vil finne blader som er egner seg for de som interesserer seg for interiør, sminke og mote, fisking, motor, foreldrerollen, helse , reiseliv og mye, mye mer. Det er bare å velge å vrake mellom abonnement som passer til dine nærmeste. Hva med et illustrert vitenskap abonnement eller et Cosmopolitan årsabonnement? Bladabonnement er også en fin gave å gi til barn, og nå er ikke Donald Duck eneste alternativ!

Når du bestiller abonnement på et blad eller magasin, får du vanligvis også en velkomstgave. Det kan være fint om du får første nummer sendt hjem til deg, slik at du kan gi første nummer og velkomstgave innpakket. Etterpå kan mottakeren glede seg til å få godt lesestoff hjem i sin egen postkasse, og vil ha glede av gaven din i lang tid framover! I tiden før jul har mange blader spesialtilbud på abonnement.

Kommentarer er skrudd av for Julegavetips, gi et bladabonnement i gave!