Gavetips: gave til en som har alt

Gavetips

En koselig, personlig hjemmelaget gave

Noe av det koseligste som finnes er å få en hjemmelaget gave som noen har lagt tid og omtanke i. Et godt gavetips er å gi noen en krukke med hjemmebakte småkaker! Det er en personlig,  rimelig og smakfull gave som nok blir tatt godt i mot!

Du trenger en stor krukke, den kan godt være gjennomsiktig. Sett et fint bånd på krukken, eller lag dine egne etiketter som du limer på. Det kan du gjøre enkelt, eller du kan lage et ordentlig kunststykke om du er av den kreative typen! Sett gjerne et morsomt navn på krukken eller pynt den med et sitat eller et visdomsord som passer til anledningen.

Hvis du ikke allerede har en favorittoppskrift på småkaker, finnes det mange gode oppskrifter på internett. Husk bare at du må lage kakene små nok til at det blir plass til mange av de i krukken! Det er mange muligheter dersom du heller vil lage noe annet – hva med å f.eks lage din egne karameller, drops eller puncheboller?

Det er et supert gavetips til de som har alt fra før! Dersom du liker å bake, så trenger du ikke vente til jul eller bursdag for å gi en slik gave! Den kan du gi når som helst hvis noen rundt deg trenger en oppmuntring eller en ekstra oppmerksomhet i hverdagen.

Kommentarer er skrudd av for En koselig, personlig hjemmelaget gave