Gavetips: gavekurv

Gavetips

Den perfekte venninnegave

Har du en god venninne som snart har bursdag, eller som du bare har lyst til å gi en ekstra oppmerksomhet?

Noen liker å gi gavekort på spa, men en billigere og kanskje like god idé er å ta en selvpleiekveld hjemme hos en av dere! Inviter henne gjerne hjem til deg, slik at du kan være hennes vertinne og varte henne opp!

Kjøp en kurv, og fyll den med alt dere trenger for en skikkelig venninnekveld med hjemmespa. Noen tips til hva du kan fylle kurven med er ansiktsmasker, ansiktskrem, fotbadolje, bomull, neglelakk, hårbånd, eterisk olje osv.  Du kan også kjøpe inn en god te, frisk frukt eller grønnsaker med dip som dere kan kose dere med. Eller hva med å handle inn ingredienser til en god smoothie? For å gjøre kvelden enda bedre kan du i tillegg legge ved noen deilige duftlys for å skape en koselig stemning! Om dere ikke foretrekker å bare skravle, kan du kjøpe eller leie en god jentefilm. Et flott gavetips til din venninne!

Noen ganger er det å legge til rette for å kose seg sammen den beste gaven for å vise at man setter pris på hverandre! Men fyll gjerne gavekurven med ting hun kan ta med hjem og kose seg med etterpå!

Ha en koselig kveld!

Kommentarer er skrudd av for Den perfekte venninnegave