Gavetips

Gavetips til alle som kjører bil

Mange bruker mye tid i bilen, enten i forbindelse med jobb eller fordi de har bil som hobby. Å kjøpe en bilrelatert gave er for disse like relevant som å skulle kjøpe noe de kan bruke i hjemmet! En gave som kan brukes til bilen kan også være nyttig for de som bare bruker bilen for å komme seg fra A til B. Bil er til glede, og ofte irritasjon, for de fleste av oss!

Gaver finnes også her i de fleste prisklasser. Aller billigst er en enkel Wunderbaum til råneren eller en skikkelig god isskrape til mor. Mange vil sette pris på en kaffeavtale med f.eks en bensinstasjon slik at de kan få rykende fersk kaffe på vei til jobben. Hvis din venn har en eldre bil og trenger noe mer å varme seg på, kan det være en idé å gi en kupevarmer i gave! En fin CD kan også varme godt på lange bilturer og er et personlig gavetips som passer både til bilen og ellers.

For den som kjører mye, har dårlig retningssans eller bare liker å ha teknologien på plass, kan en GPS være et godt gavetips hvis du vil legge litt penger i gaven. Om du da ikke vil ta den helt ut og gi en bil i gave i år!

Kommentarer er stengt.